vrijdag 2 maart 2007

Vandaag is het tijd voor een bezoek aan Batibouw met maar 1 doel, zo snel mogelijk binnen, langsgaan bij American K, toestellen vastleggen en zo snel terug naar buiten. Ik ben redelijk op tijd op de parking, vlotjes binnen, kies de juiste wandelrichting en kom redelijk op snel aan bij de stand van American K.

JP Thomas is echter bezig met iemand die nog wat vroeger dan ik ter plekke was, maar na een beetje geduld oefenen, kunnen we dan eindelijk de toestellen voor een laatste maal overlopen. Er komen natuurlijk hier en daar een paar eurootjes bij, maar dat hadden we ingerekend. Eigenlijk moest dit zelfs niet op Batibouw gekunnen, want dit jaar zijn we zelfs niet langs de stand van Smeg geweest.

Alle toestellen bestonden nog zoals we ze voorzien hadden, met als enige uitzondering dat de afwerking van de kookplaat niet meer in aluminium beschikbaar is en dus in zwarte gietijzeren uitvoering zal geplaatst worden. Voor mij niet zozeer een probleem, maar Kristien denkt daar duidelijk anders over.

We spreken tot slot nog een datum af dat Kristien (en Eline) nog eens mee kunnen afzakken naar Brussel om er een laatste keer de kleur te bekijken en alles definitief vast te leggen.Haleluja!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten