donderdag 22 maart 2007

Astrid heeft voor vandaag de voorlopige oplevering van de ruwbouw en het dak voorzien. Wanneer ik om 9.10 als eerste toekom op de werf is er nog niemand te zien. Astrid komt vlak na mij aan en zo ook Jos. Volgens Jos is Benny net weggereden, en dus bel ik hem even op. Hij had nog een afspraak om 9.30 en had al 15 minuten gewacht en was terug weg. Vriendelijk ... Astrid vraagt zich terecht af hoe hij dacht op tijd weg te zijn als er een voorlopige oplevering besproken moest worden en dat terwijl er nog wel wat puntjes te bespreken waren voor hem.

Voor de puntjes van het dak wordt er dus gewoon een werfverslag gemaakt; er moeten blijkbaar bijkomende verbindingen gemaakt worden tussen de spanten en de muurplaat ter hoogte van het grote raam aan de voorzijde. Dit moet nog gebeuren voordat ik de isolatie kan afwerken en dat Perpet dit kan afwerken.

Voor de ruwbouw worden de laatste tekortkomingen op papier gezet en door Jos en mijzelf ondertekend. Nu nog de afrekening en dan zit de ruwbouw er effectief op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten