zaterdag 10 maart 2007

Na 20 dagen komt Eline voor de eerste keer mee op bezoek op de werf.
Er is weer veel gebeurd ondertussen. De laatste laag roofing is gebrand en de dakrandprofielen zijn aangebracht. We merken onmiddellijk op dat dit bijgewerkt moet worden ter hoogte van de aansluiting van de garageblok aan het hoofdgebouw.

Ook de koepel is verkeerd geplaatst. De koepel gaat namelijk open langs de kant van de muur. Op zich zeker geen slecht idee, maar spijtig genoeg komt net hier de afvoer van de dampkap naar buiten. Als de dampkap aanstaat zou dit recht in de open koepel blazen,wat ons geen goed idee lijkt. Ook ontbreekt er nog een stuk regenpijp. Nog een hoop opmerkingen voor Holemans dus.

Wel leuk nieuws van het afwerkingsfront. Gruko is de garagepoort komen installeren ... en alles is naar wens, inclusief het diamantmotief. We hebben hiervoor geopteerd op aanraden van o.a. Crawfort zelf, omdat de grote oppervlakte, de donkere kleur en het feit dat de garagepoort zuidelijk georienteerd is, anders zouden kunnen resulteren in een vervorming van de garageplaten onder invloed van de warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten