zaterdag 4 november 2006


Zoals Jos aangekondigd had is de betonnen druklaag niet gegoten gisteren. Omdat de netten er niet waren ... Hmmm geen netten ? Bon, ik ga er niet te veel vragen bij stellen en het positief bekijken: Maandag wordt de beton nu wel met zekerheid gestort dus kan er toch al zeker nog twee dagen gewerkt worden volgende week. Waarschijnlijk zal Van Loo-Peeters tijdens de droogdagen de grond rond de werf terug komen aanvullen en kunnen Jos en de zijnen donderdag en vrijdag tevens veilig werken. Hmm... which reminds me. Ik heb al lang niets meer vernomen van Dimar.

We hebben vandaag ook onze eerste bezoekers gehad. Ans & Bart, mijn schoonzus en haar wettige wederhelft, lopen samen met Kristien en mezelf virtueel door heen onze toekomstige woning.

De bronbemaling is zoals gevraagd ondertussen ook weggehaald door VTS Boringen. Het is altijd een leuk gevoel als een van de leveranciers zijn laatste stappen zet op de werf. Zo sluiten we toch telkens een hoofdstukje af. Het einde van de deze fase - onder de grond - nadert nu met rasse schreden ... alhoewel. Jos heeft nu in ieder geval wel een pak meer plek.

Tot slot zijn we getuige van de ongelooflijke destructieve kracht van water ... euhm ... van leveranciers van bouwmaterialen. Stel je voor dat we die tijdelijke verbreding van de overbrugging van onze onbevaarbare waterloop niet hadden gedaan, hoe hadden ze dan de materialen op de werf gekregen?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten