dinsdag 21 november 2006


Dinsdag is werfvergadering-dag. Vorige week is deze niet doorgegaan, omdat er niets nuttigs gebeurd was voor Astrid om op te volgen. Nu natuurlijk wel. De volledige omtrek van de woning is tot op halve hoogte afgewerkt, en ze zijn bezig aan de tweede helft. Gisteren hebben Jos en de zijnen hun werk moeten staken tegen 13.30 omwille van de regen. Vandaag ziet het er iets droger uit, dus misschien hebben we geluk. De voorspellingen zijn al iets verbeterd. Ik durf al terug wat te geloven in een volledig gemetste gelijkvloers tegen het einde van de week.

Om 9.00 arriveren Astrid en de vader van Veronique en kan de vergadering beginnen. Naast enkele opmerkingen over de wijzigingen die door ons zijn doorgevoerd bespreken we nog enkele oplossingen voor kleine probleempjes. Ik hoop dat met deze laatste kleine, domme opmerkingen over de wijzigingen we dit nu achter ons kunnen laten en terug focussen op wat belangrijk is: een leuke woning voor ons bouwen.
Jos spreekt nog af met Leo om de laatste puntjes op de i te zetten. In dit kader verneem ik nu dat Jos verwacht dat de volgende laag welfsels er volgende week wel zullen op liggen. Blijkbaar heeft hij, in samenspraak met Leo, een betere, mooiere en goedkopere oplossing gevonden om de welfsels en de balken tussen gelijkvloers en verdieping uit te voeren. Weeral leuk nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten