zondag 26 november 2006


Onder een stralende zon kunnen we tijdens het weekend eens gaan kijken waar we staan. Op woensdag belde Jos me nog even op om te melden dat omwille van het slechte weer dat voor donderdag voorspeld werd, ze niet naar onze werf gingen komen. Maar, ondertussen waren ze wel al goed opgeschoten en staan alle muren van het gelijkvloers "2 stellingen" hoog. Normaal gezien beginnen ze vrijdag dus met de overspanningen (aka strekken) van de ramen en deuren.

Gelukkig dat ik de vorige zin met "normaal" begon, want ra ra ... vrijdag is er blijkbaar niet veel uitgevreten. Geen enkele overspanning is begonnen. Weer een verloren vrijdag. Maar we proberen er zelfs nu positief onder te blijven. Jos heeft de isolatie tussen de binnenmuren van de garage en de aanslag aangebracht die hij eerder "vergeten" was en zoals altijd is al het werk dat ze uitvoeren tot in de puntjes verzorgd.
We merken wel weer een van die dingen op waar je eigenlijk op voorhand moet aan denken. De buitendeur naar de garage is op plan als 90cm voorzien. Nu is in "den bouw" er altijd een speling van enkele centimeters. In dit geval betreft het 3cm, waardoor de doorgang 87cm is geworden. Je voelt dat dit "smal" is. Eigenlijk had dit 100cm op plan moeten zijn, want dit is een zeer "functionele" deur. Maar bon, voor zulke dingen heb je een architect natuurlijk ... euhm ... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten