woensdag 30 mei 2007

Kurt is al in volle actie wanneer ik om 7.45 op de werf toekom. Ah, eindelijk, de laatste grote werken beginnen. De hele drukte rond de matkader en het mangat was dus weer overbodig, want die dingen worden best niet (letterlijk) ingechapt, maar moeten in beton door de vloerder verwerkt worden. Zo kan deze nog rekening houden met de tegels. Inderdaad, als je het zo hoort, snap je waarom. Maar beter te vroeg dan te laat (maar dat wordt dan ook alleen maar door een bouwheer, Allivan en Perpet gezegd tegenwoordig).

Op de verdieping zitten we weer met een leuke verrassing. De pas staat op zo'n 13 tot 10 centimeter verschil. Jos heeft die dag een beetje te diep in het glas gekeken denk ik ;-) Dat wil dus zeggen enkele centimeters meer chape. Yeeahh!

Dirk is ook weer van de partij en na vandaag gaat onze garage er weer een stuk afgewerkter uitzien: De houten plaat waar de meters voor electriciteit, wateleiding, gas, ... op bevestigd gaan worden wordt vandaag op haar plek gehangen. 7 juni komt dichter en dichter bij. Vanaf die dag gaan we eindelijk electriciteit, stromend water en gas in huis hebben. We zouden er eigenlijk al kunnen gaan wonen ... Maar nog net niet ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten