zaterdag 26 mei 2007

En zo staan we om 10.00 op de werf, nog niet goed wakker, maar met een warme kop koffie in de hand. Het ogenblik van de waarheid is aangebroken, hoe vlot gaat dit verlopen ? En tegen alle verwachtingen in komen de haakjes supereenvoudig uit de isolatiechape, slagen we erin om de verschillende kringen eenvoudig opzij te leggen en is het dus een koud kunstje om de platen mooi aansluitend en voorzien van enkele lange nagels mooi op hun plek te bevestigen. Daarna is het een kwestie van de folie terug op z'n plek te leggen en de darmen terug tussen de afgetekende lijntjes te leggen. Je kan je dit eenvoudig voorstellen, en eigenlijk verliep alles zoals het moest verlopen, vlotjes.


Tegen 19.00 ligt alle isolatie op zijn plek en moet nog slechts de hal en living terug vast gemaakt te worden. Dat is nog voor morgenvoormiddag. Thumbs up voor Koen, Britt en Maarten, zonder hen hadden we het nooit rond gekregen. Die dienst leveren we nog wel eens terug, als zij vloerverwarming willen leggen ;-)

Wanneer Kristien in de namiddag naar de werf komt, heeft ze enkele stalen van venstertabletten bij van Getena. We moeten enkel nog de juiste kleur kiezen van de tabletten die gemaakt zijn uit kunsthars met granietkorrels erin.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten