vrijdag 18 mei 2007

Niets beter dan een brugdag om nog enkele dingen weer op te nemen. Eerst en vooral even checken met Kurt of hij alle info goed ontvangen heeft ivm de vloerbekleding. Ja hoor, maar dan hoor ik eveneens dat hij een week later zal komen. Nu ... dat is wel een probleem. Want we moesten enorm kort aansluiten op zijn werk met electriciteit en verwarming om alles rond te krijgen tegen de aansluiting van gas en electriciteit op 7 juni.

Het is weeral een week geleden dat Meulders een van de dagen ging langskomen om onze overbrugging te vervangen, maar ook vandaag zal ik niets wijzer worden want ze maken (op het bureel) ook de brug. Op de weg zien we wel massa's oranje camions van Meulders rijden, maar bon het bureel is dus dicht.
In de namiddag gaan we op zoek naar venstertabletten. Het is niet hoogdringend, maar het moet gebeuren voor we de plakwerken volledig kunnen laten afwerken. We ontdekken al snel dat onze smaak niet uitgaat naar marmer of graniet, maar naar kunsthars. In die grondstof vinden we de effen grijze resultaten die we zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten