zondag 3 juni 2007

Enkele dagen geleden hebben we onze opzeg voor ons huurappartement doorgestuurd ... juni, juli en augustus ... the end is near.

Maar eerst moet er nog wel het een-en-het-ander gebeuren. Voorlopig liggen all nutsvoorzieningen nog mooi aan de verkeerde kant van onze muren. Maar niet lang meer. Binnen minder dan een week komt daar in 1 dag verandering in. Op 7 juni komen Pidpa en Eandis ons voorzien van in-house water, electriciteit en gas. Maar eerst moeten we natuurlijk zelf nog wat doen. Gelukkig dat we de - tegenwoordig - zeer nuttige brochure van Eandis nog maar eens doorgeworsteld hebben, want blijkbaar volstaan de wachtbuizen tot aan de rooilijn niet, en moeten we zelf nog een put van een kubieke meter voorzien aan de gevel, waar de energiebocht door de muur komt.

Zo gezegd, zo gedaan. En met wat hulp van schoonbroer Bart en Peter Koen is dat snel geschupt ... alhoewel ... met de afvoerbuis-mikado die Jos heeft achtergelaten vormt dit toch weer een hele leuke uitdaging. Hopelijk moeten ze niet met te groot materieel in die put zijn.

En dan beginnen we nog aan het volgende mega project ... de tuin. We hebben er lang over nagedacht, maar toen we vernamen dat we met wat eigenhandige arbeid en 500 euro aan materiaalkost bij Aveve het zelf kunnen proberen, hebben we besloten om dit dan ook een keertje te doen. En zodus beginnen we met het verdelgen van het opgeschoten onkruid. Het is niet de eerste keer dat we de strijd aangaan met deze groene pest. Zo hebben we ondertussen de juiste tools gevonden in round-up en onze flox sproeier. Voor een zoveelste keer staan we weer oog in oog met het onkruid. The final showdown!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten