donderdag 10 mei 2007

Weer op de valreep belt Driesmans Verwarming me weer op om ... de afspraak weer te verzetten naar 15 en 16 mei. Aangezien we met Kurt afgesproken hebben dat hij op maadag 21 mei begint, valt dit nog maar eens netjes op zijn plek dankzij onze buffers die we overal inplannen.

Na een hele week rondbellen (zo'n goeie 40 telefoons) heeft Kristien een oplossing gevonden voor weer een leuk probleem. Veronique en Astrid hebben in onze garage een mangat voorzien naar de kruipkelder. Prima. Het is een mangat van 90 bij 130 cm ... Hoeveel ? Inderdaad een redelijk groot gat en dan nog een waar een auto moet op kunnen staan. Overal kreeg ze het antwoord "80 op 80, dat is een standaardmaat die mogelijk is. Neen, wij maken dat niet op maat." En indien ze dan toch iemand vindt die het op maat maakt, dan wil die eerst nog een offerte maken (wat een week duurt) zodat we zeker niet klaar zouden raken tegen 21 mei (de datum waarop Kurt begint met het chappen).

Na een telefoontje aan Paul de Preter heeft Kristien een laatste redmiddel: het telefoonnummer van de persoon die oa de trappen in hun toonzaal heeft gemaakt. Gerry uit onze eigen gemeente Schriek blijkt effectief onze redder in nood die tijdens het weekend nog een kader kan maken die we later kunnen voorzien van een deksel. Oef ... we hebben een kader gevonden die nog tijdig ingechapt kan worden! Gerry, super!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten