zondag 26 augustus 2007

"Welkom in de Peyerstraat!", het is 9.00 in de ochtend en Guy staat met een enorme zak van de bakker aan onze deur. We zijn nog niet goed wakker maar een welgemeende glimlach zal hopelijk wel verraden hebben dat we het enorm lief vonden. Ja, nu zijn we er echt echt.



Hallo, wij zijn Kristien & Christophe. Hoe wij in de Peyerstraat zijn beland, lees je in dit bouwdagboek ...
Net zoals elke "goede" Belg hadden ook wij duidelijk een baksteen in onze maag. Het begon allemaal heel onschuldig ... met "eens rondkijken naar een stukje grond" en ...

op het einde ... vangt een nieuw begin aan ...

1050 dagen na het vinden van ons stukje grond, loopt onze bouwverhaal ten einde. We hebben prachtige momenten meegemaakt en we zijn de wanhoop nabij geweest. Maar terwijl we hier nu uitkijken over de velden (inclusief ons steeds mooier worden grasveld) en luisteren naar de stilte (inclusief dat van de sporadisch overvliegende vliegtuigen) herinneren we ons eigenlijk alleen maar de leuke momenten, de waanzinnig grappige situaties en de ongelooflijke anekdotes die we meegemaakt hebben. Gelukkig hebben we deze site nog om ook de minder leuke momenten nog eens te herbeleven.

Bedankt aan iedereen die ons geholpen heeft om hier te geraken: ouders, zussen, nonkel, peter, vrienden en vriendinnen, buren,... . We zijn er en we gaan hier echt een tijdje blijven en jullie zijn meer dan welkom om er af en toe eens mee van te komen genieten, want zonder jullie hulp was het ons echt niet gelukt!

enkele mijlpalen ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten