woensdag 22 augustus 2007

De laatste drie dagen worden ingezet. Driesmans Verwarming komt vandaag alles aansluiten. Hehe, en natuurlijk is er een stuk tekort voor de ketel, waardoor die niet helemaal kan aangesloten worden. Vrijdag komen ze terug, vrijdag ... de laatste dag voor we verhuizen.

Ondertussen wacht ik op de komst van de plaatser van de laminaat. Na 2 uur besluit ik hem toch maar eens te bellen. Blijkt dat hij het vergeten was. Maar hij zou toch nog afkomen. En effectief, een uurtje later staat hij ter plekke en geen uur later is de bovenverdieping van het bureau voorzien van de nodige vloerbekleding.

Vandaag kwam ook Smeg voor oven. En wat blijkt, de oven werkt prima. Alleen waren de super-professionelen medewerkers van American K vergeten de zekering van de oven op te zetten. De medewerker van Smeg besluit er geen grote zaak van te maken en een drogreden in te vullen op zijn papier, zodat American K er geen kosten voor aangerekend krijgt. Veel te braaf.

Elke keer dat ik over en weer rij neem ik al zoveel mogelijk spullen mee. De living begint al serieus gevuld te geraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten