maandag 18 juni 2007

Zoals afgeproken komt Getena vandaag de venstertabletten plaatsen. We zijn benieuwd. We hebben wel kunnen kiezen met een staal en dit zelfs op de werf om te vergelijken tov de ramen enz. Maar toch geeft het afgewerkte product toch dikwijls een heel ander effect. Maar we mogen tevreden zijn, het ziet er echt goed uit. Alleen in de keuken zijn twee stukken die aan elkaar grenzen niet even breed afgekant.
Niet getreurd, een telefoontje leert ons dat ze dat graag komen bijwerken en dat dat zelfs gewoon ter plaatse kan.

Ondertussen wachten we nog steeds op het begin van de vloerwerken. Paul De Preter zal precies toch niet deze week kunnen beginnen, waarschijnlijk volgende week. Niet veel later wordt dit nog een week later. We komen in nauwe schoentjes voor de sanitaire werken. Zo nauw zelfs dat we zelfs Driesmans Sanitair moeten afbellen omdat ze niet meer kunnen beginnen voor het bouwverlof. Aangezien ze na het bouwverlof al volgeboekt zitten tot half september, begint dit nu wel een zeer penibele situatie te worden.

Wanneer dan ook nog American K belt met het voorstel om voor het verlof te komen, is het hek helemaal van de dam. Neen, dat kan nu echt niet meer. Plots wil iedereen vroeger komen en dan zitten wij met 1 blokkerende factor, onze vloeren. Ach tot hiertoe zijn we op dat vlak redelijk gespaard gebleven van uitlopende planningen, maar dit gaat het einde van de werken toch echt wel redelijk dwarszitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten