woensdag 30 augustus 2006

Het is nog steeds een beetje onwerkelijk nu er eindelijk echt activiteit is op ons stukje grond. Vandaag was een superdrukke dag. Aan de ene kant is de waterleiding aangesloten en hebben we dus watertoevoer. Aan de andere kant staat de pomp lustig zijn ding te doen ... water afvoeren. Volgens VTS Boringen zouden we binnen een week al kunnen beginnen graven. Jos spreekt morgen met de grondwerkers om een datum vast te leggen.

De aansluiting van de waterleiding is dus een feit. Met drie man hebben ze er een halve dag aan gewerkt, ... nu gewerkt ... de middagpauze schijnt toch wel een uurtje of twee geduurd te hebben. Een overbuur die alles in het oog houdt is best wel leuk als je zelf niet heel de dag kan toezien. De weinig uren dat ze er dan effectief iets aan gedaan hebben, zijn ze nog hardhandig te werk gegaan ook. Niet de bijna rotte vezelplaten zijn kapot, maar wel een van de ribben. Ach, het zal wel volstaan voor enkele maanden.

Nu ik toch in Schriek was, ben ik ineens alle detailplannen gaan oppikken bij Delta Consulting. Ook voor hem begint nu een iets drukkere periode met de opvolging van de werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten