vrijdag 20 april 2007

Dirk komt vandaag alle resterende werken uitvoeren die nodig zijn voordat er gechapt kan worden. Hierbij o.a. de leidingen die ik heb moeten losmaken, maar ook alle andere resterende leidingen voor het alarm en de electriciteit, totdat ze allemaal in de garage bij elkaar komen.

Ook Driesmans Sanitair komt vandaag nog verderwerken. Het bad kan nu geplaatst worden, iets dat moet gebeuren voor het chappen, omdat dit rechtstreeks op de betonplaat moet steunen. Omdat het niet superveel werk is, heeft Bart ineens de regenwaterpomp verder afgewerkt.

Na het werk heb ik wel tijd om naar de werf te komen voor een afspraak met American K. Nu er geplakt is, kunnen zij vandaag de keuken opmeten. Op amper 10 minuten zijn ze terug weg. Alles was in orde en ze kunnen nu met de productie beginnen. Er is echter ook wat minder leuk nieuws: ze krijgen ze niet meer geleverd voor het bouwverlof, maar ze komen wel direct erna, op 6 augustus dus. Bummer, maar nog altijd geen reden om onze verhuis uit te stellen, we hebben nog voldoende buffer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten