dinsdag 17 juli 2007

Vandaag komt CarpetRight de maten van het bureau nakijken om de juiste hoeveelheden laminaat, ondervloer, profielen, ... te bestellen. Alles lijkt wel in orde. Wordt vervolgd op woensdag 22 augustus.

Het is prachtig weer en Danny staat op zijn stuk grond nog wat te werken. Tijd voor een gezellige burenbabbel bij een prachtige avondzon. Niet veel later staat ook Guy erbij en plots komt Narre aangelopen. "Ge hebt sperre!!! Het staat vol sperre!!! Doe da weg voor het zaad laat vallen!!!" Nu is Narre wel altijd wel kritisch, maar er zit altijd ook een stevige grond van waarheid in. Ok, onze gazon is niet echt wat we gehoopt hadden. In plaats van gras hebben we mooie witte bloempjes. Een typische bodembedekkend onkruid, dat ik binnenkort wel eens mee afrijd.

Het blijkt dus niet zomaar een bodembedekkertje te zijn, maar een vreselijk woekerend onding. In de volksmond sperre, officieel gewone spurrie. Ik weet wat te doen morgenavond ... naar Verhuur Van Rompaey een grasmachine huren en 1300m2 spurrie verwijderen. Waarom wordt het toch altijd zo nog net 1 stapje erger ;-) The Weed Strikes Back

Danny, expert ter zake, weet wel de oplossing van het misterie van de verdwenen siliconen. Het zijn vogels die dat komen wegpikken. Ze worden daar high van. Dat is dus blijkbaar een drug voor die beesten. Ze zouden beter wat van ons spurrie-weed pikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten