maandag 6 maart 2006

Een bewogen maand sinds de laatste wapenfeiten. Met het binnenkomen van de offertes voor de posten voor ruwbouw wind-dicht, groeide ook het totaalbedrag zienderogen. De som van de goedkoopste offertes voor de goedkoopste keuzes bleek al snel 25% hoger te liggen dan het met Veronique afgesproken budget. Auwch.

Dit is wat je een pat-stelling kan noemen. We kunnen dit niet bouwen en we kunnen ook niet opnieuw aan het tekenen gaan om een derde plan uit te werken. En zo rest er ons maar 1 oplossing: wringen, de spons letterlijk uitwringen.

Tijdens een vergadering met Veronique komen al enkele interessante punten naar voor die ons kunnen helpen om het tekort terug te dringen zodat we budgettair verantwoord de eerste stappen kunnen zetten. Zij belooft om tegen het einde van de week een lijstje te maken van zulke posten. Wij doen ondertussen hetzelfde met de afwerking en gaan nog op zoek naar goedkopere chape'ers en bezetters. Tegen het einde van volgende week willen we met een geruster hart de ruwbouwaannemer kiezen en beginnen contracteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten